Samsung Galaxy C5 poposește în oferta QuickMobile; smartphone metalic cu 4 GB RAM

5746dd0f15b9d (2).jpg

În oferta de produse QuickMobile poposește astăzi și smartphone-ul Samsung Galaxy C5 – terminal complet metalic ce aduce un design puțin mai diferit comparativ cu modelele anterioare lansate pe piață de către compania sud-coreeană. Telefonul de față este disponibil în variante cu 32 sau 64 GB spațiu de stocare flash, și puteți alege dintre trei nuanțe de culoare: auriu, gri, respectiv roz.

Samsung Galaxy C5 QuickMobile

Dotările sale sunt reprezentate de către un display Super AMOLED de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz și de către chip-ul de 4 GB memorie RAM. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9, autofocus și bliț LED, iar pentru captura selfie ni se oferă un senzor de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9.

Samsung Galaxy C5 mai aduce un slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2600 mAh. De asemenea, primim și un scanner de amprente la bord, iar ca dimensiuni aflați că acest dispozitiv cântărește 143 grame și faptul că măsoară doar 6.7 mm în grosime.

Prețuri:

Lasă un comentariu