Samsung Galaxy C5 poposește în oferta QuickMobile; smartphone metalic cu 4 GB RAM

5746dd0f15b9d (2).jpg

În oferta de produse QuickMobile poposește astăzi și smartphone-ul Samsung Galaxy C5 – terminal complet metalic ce aduce un design puțin mai diferit comparativ cu modelele anterioare lansate pe piață de către compania sud-coreeană. Telefonul de față este disponibil în variante cu 32 sau 64 GB spațiu de stocare flash, și puteți alege dintre trei nuanțe de culoare: auriu, gri, respectiv roz.

Samsung Galaxy C5 QuickMobile

Dotările sale sunt reprezentate de către un display Super AMOLED de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz și de către chip-ul de 4 GB memorie RAM. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9, autofocus și bliț LED, iar pentru captura selfie ni se oferă un senzor de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9.

Samsung Galaxy C5 mai aduce un slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE și o baterie de 2600 mAh. De asemenea, primim și un scanner de amprente la bord, iar ca dimensiuni aflați că acest dispozitiv cântărește 143 grame și faptul că măsoară doar 6.7 mm în grosime.

Prețuri:

Doreşti un player nu foarte scump pentru maşina ta? Îţi indicăm 10 soluţii ce ţi s-ar putea potrivi!

În ziua de azi să fi liniştit la volan este un lucru important din cauza traficului din marile oraşe şi a şoferilor agresivi. Un mare avantaj în a sta relaxat este posibilitatea de a asculta muzica ta preferată, iar un player auto de calitate poate face diferenţa dintre o mică excurise liniştită şi alte probleme pe capul şoferului. Aşadar am încercat să realizăm untop 10 cu cele mai bune astfel de produse sub preţul de 300 de lei.

Hands up, while driving a convertible.

10. PNI Clementine 8440 (99 lei)

Primul produs din top este un player auto la preţ mic ce are parte de intrări USB, AUX, slot pentru card SD, radio FM, o funcţie loudness ce ar trebui să ofere un plus de volum, iar portul USB poate fi folosit pentru încărcarea unui dispozitiv mobil, cu toate că unii utilizatori au menţionat că durează foarte mult încărcarea unui telefon inteligent. Ca plusuri avem sunetul decent, montarea uşoară şi conectivitatea.

pni-celemntine-8440

La preţul acesta, cei de la PNI au creat un player auto de o calitate slabă cu butoane cu feedback tactil slab, recepţie FM inferioară, dar care este capabil să redea muzica de pe dispozitivele dumneavoastră de stocare preferate, iar la preţul acesta este un produs decent.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 99 lei.

9. PNI Clementine 8425 (109 lei, reducere 10%)

PNI Clementine 8425 este un player auto ce beneficiaza de funcții interesante dat fiind pretul produsului. Pe partea de conectivitate găsim radio FM, intrare USB, AUX, slot pentru card SD, dar nu si bluetooth, o funcție care poate fi neglijata în gama aceasta de pret.

pni-celemntine-8425

Produsul beneficiază si de un ecran LCD pentru afisarea melodiilor, a orei si a posturilor de radio, dar si de o funcție ce ar trebui sa măreasca volumul considerabil. Cu toate acestea în minte, trebuie să știți și de dezavantajele acestui produs, iar printre cele mai multe plângeri în rândul utilizatorilor se gaseste semnalul FM slab si construcția de calitate inferioară. De asemenea unii utilizatori s-au plâns si de nivelul de bass scăzut, dar aici depinde si de asteptarile persoanei, deoarece la prețul acesta este un player bun, mai ales dacă folosiți o antenta radio externă de calitate.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 99 lei.

8. Akai CA014A (92 lei, reducere 5%)

O să începem direct cu avantajele acestui produs şi anume preţul foarte mic, fiind cel mai ieftin produs din catalogul celor de la eMAG, dar asta nu ar trebui să vă facă să nu luaţi în considerare acest player auto. În primul rând avem parte de intrare USB, AUX, radio FM şi un ecran LCD cu funcţii similare cu primul produs din top. Un lucru cu care se laudă cei de la Akai este implementarea unui tuner digital şi un sunet bun pentru preţul său.

akai-ca014a

La acest preţ nu merită să mai menţionăm lipsa conectivităţii bluetooth, dar vom menţiona lipsa slotului pentru carduri SD şi construcţia de plastic, dar nu am găsit plângeri legate de defectarea produsului. Acest produs nu are foarte multe defecte şi beneficiază de un sunet decent şi conectivitate acceptabilă.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 92 lei.

7. Blaupunkt Tokyo 110 (219 lei, reducere 18%)

Player-ul auto Blaupunkt Tokyo 110 este un bun exemplu de produs fabricat de o firmă cu nume în domeniu, dar care suferă de mici probleme ce îl fac un player auto mediocru. Pe hârtie, produsul bifează majoritatea căsuţelor, având conectivitate excelentă, un panou frontal detaşabil şi un amplificator integrat. Blaupunkt Tokyo 110 nu are parte şi de tehnologie bluetooth, dar în schimb plusează la capitolul sunet, având un volum ridicat şi bass suficient.

blaupunkt-tokyo-110

 

În ciuda avantajelor sale, produsul are o recepţie radio inferioară, fiind problema principală, dar pe lângă aceasta, mulţi utilizatori s-au plâns şi de apariţia întârzierilor la comenzi după o perioadă de utilizare, un lucru enervant pentru multe persoane. Înafară de problemele de mai sus, produsul plusează la calitatea audio, fiind atuul principal al acestui player audio.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 219 lei.

6. Smailo Music X2 (129 lei, reducere 13%)

Smailo Music X2 este un alt player auto la un preţ mic, ce aduce în schimb funcţii suficiente şi o calitate a sunetului bună. Produsul beneficiază de o montare uşoară, sunet decent cu volum bun şi conectivitate suficientă precum USB, card SD, AUX şi radio FM. Pe lângă acestea avem parte şi de un egalizator, o adiţie plăcută în această gamă de preţ.

smailo-music-x2

 

Ca şi dezavantaje nu am găsit probleme mari legate de produs, având un sunet bun, controale uşoare, iar cititorul de carduri funcţionează bine. După cum ne-am obişnuit şi cu produsele de mai sus, recepţia radio nu este de top, mai ales în afara oraşelor, iar conform unor utilizatori, este nevoie de un adaptor pentru antena de la Dacia Logan.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 129 lei.

5. Akai CA012A (99 lei, reducere 16%)

Mulţi producători care oferă acest tip de produse la preţuri mici, de obicei încearcă să reducă preţul prin folosirea unei antene radio de calitate inferioara şi de multe ori sunetul oferit de către player nu este cel mai ok. Cei de la Akai au reuşit să rezolve ambele probleme şi oferă un player auto ce are un preţ mai mic de 100 de lei în momentul scrierii acestui articol şi pentru suma aceasta primți un produs de calitate ce oferă o recepţie radio solidă, sunet decent, iar pe partea de conectivitate stă foarte bine, având aceleaşi intrări ca şi produsele de mai sus.

akai-ca012a

Modelul de faţă beneficiază şi de un egalizator, dar nu l-am menţionat ca şi un avantaj din cauză că nu are opţiunile tipice, setări pentru bass, treble, balance lipsând cu desăvârşire. În ciuda acestui incovenient produsul oferă un sunet bun şi recepţie radio solidă, fapt pentru care este un player audio preferat de mulţi clienţi.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 99 lei.

4. Akai CA001A (134 lei, reducere 10%)

Akai ne-a obişnuit cu produse bune la preţuri mici, iar modelul de faţă nu face excepţie şi vine cu funcţii atractive precum ecranul LCD, un egalizator, conectivitate excelentă şi cel mai important, o antenă radio îmbunătăţită, având parte de semnal solid şi în afara oraşelor, conform utilizatorilor. De asemnea, sunetul este de o calitate superioară, având volum ridicat şi bass bun.

akai-ca001a

Produsul de faţă este foarte lăudat şi de aceea nu există multe plângeri legate de el, dar unele dintre ele ar fi luminozitatea scăzută pe timp de zi, care este puţin prea ridicată noaptea, iar unii utilizatori s-au plâns de faptul că player-ul nu memorează setările, dar defapt a fost din cauza montării, deci cel mai bine este să îl montaţi la un service auto. Inafară de micile inconveniente legate de montare, odată instalt corespunzător, Akai CA001A este un player auto solid ce oferă sunet de calitate şi recepţie radio solidă.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 134 lei.

3. SMAILO Easy Talk & Drive (208 lei, reducere 12%)

Player-ul auto SMAILO Easy Talk & Drive este singurul model din top ce beneficiază de conectivitate bluetooth şi funcție hands-free. În gama aceasta de preţ este greu de găsit un astfel de produs, dar cei de la Smailo au reuşit să implementeze funcţia pe acest model. Pe lângă bluetooth avem şi intrări audio, USB, radio FM, RDS, AM şi slot pentru card SD. Funcţia bluetooth funcţionează bine, la fel şi cea de Talk & Drive, iar sunetul produs este unul bun, cu volum şi claritate ridicată.

smailo-easy-talk-and-drive

Totuşi, pentru a implementa conectivitatea bluetooth şi funcţia hands-free, construcţia dispozitivului nu este de cea mai bună calitate, iar recepţia radio lasă de dorit. De asemenea, o alta inconvenienta este faptul că scoaterea cardului SD din aparat necesită înlăturarea feței detaşabile. Pe langă aceste minusuri, modelul de faţă este un player auto decent cu bluetooth şi funcţie hands-free, elemente ce nu se întâlnesc în gama aceasta de preţ.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 189 lei.

2. Pioneer MVH-180UB (260 lei, reducere 10%)

Pioneer este un nume mare în domeniul audio, iar player-ul auto de faţă este un produs excelent ce oferă funcţii numeroase şi o calitate superioară. Pe lângă intrările USB, audio, modelul de faţă plusează la capitolul sunet şi construcţie. În primul rând se pot reda fişiere audio de calitate superioară ( WAV şi FLAC ), avem multe funcţii radio precum Traffic Anoucement, RDS, FM, AM şi BSM, iar pentru cei ce vor să modifice sunetul, cei de la Pioneer au pus la dispoziţie şi un egalizator.

pioneer-mvh-180ub

Ca şi minusuri trebuie menționate lipsa slotului pentru card SD, lipsa funcţiei bluetooth şi poate preţul puţin mai mare faţă de celelate produse, dar per total avem de-a face cu un produs de calitate ce îi va mulţumi şi pe cei cu pretenii.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 229 lei.

1. Sony DSX200UI (249 lei)

Similar cu modelul Pioneer de mai sus, player-ul auto Sony DSX200UI se concentrează pe calitatea audio şi pe o construcţie solidă, dar este disponibil la un preţ mai mic, având în mare parte aceleaşi funcţii. Player-ul suporta şi fişiere FLAC, avem intrare USB, AUX, un jack de 3.5 mm, radio FM, MW şi LW. Ca şi funcţii extra, produsul oferă şi un egalizator şi o funcţie „Mega Bass”.

sony-dsx200ui

Exact ca şi modelul de mai sus, produsul de față suferă de lipsa cardului SD şi a funcţiei bluetooth, dar plusează la capitolul audio şi calitatea construcţiei. Produsul oferit de către cei de la Sony este similar cu oferta Pioneer, dar in general oferă un preţ mai mic pentru o calitate şi funcţii similare, iar de aceea merită primul loc în topul nostru.

Produsul îl puteţi cumpăra la pretul de 249 lei.

Info: Preturile afisate mai sus sunt linkuri de afiliat, acest linkuri ne ajuta sa castigam un comision mic din pretul total al produsului. Aceasta actiune nu afecteaza deloc pretul original al produsului. Preturile si reducerile de mai sus sunt datate din Iulie 19, 2016.

Blackview Ultra Plus Unboxing: phablet în stil iPhone 6 Plus cu multe accesorii la pachet

57755a52aecae

 

În această săptămână am luat contact pentru prima oară cu brandul Blackview, prin intermediul modelului Blackview Ultra Plus, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Terminalul costă 799 lei la iHunt.ro şi seamănă foarte mult cu iPhone 6 Plus. Hai să vedem ce se află în cutia sa.

Blackview Ultra Plus, continutul cutiei

În această cutie găsim încărcătorul, cablul USB, manualul, un cablu USB OTG, dar şi o pereche de căşti. În plus primim o husă, încă o husă bumper, folie de protecţie a ecranului şi cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor. Firma Blackview a fost fondată în 2013 în Hong Kong, iar pe device scrie că e produs în China.

Blackview Ultra Plus scos din cutie

El măsoară 7.9 mm în grosime şi optează pentru un procesor quad core MediaTek MT6735. Are şi 2 GB RAM, 16 GB stocare, un display cu panou 2.5D şi cu diagonală de 5.5 inch. În spate avem o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 5 MP. Handsetul oferă suport 4G LTE şi rulează Android 5.1, în vreme ce la interior găsim o baterie de 3180 mAh, destul de generoasa la prima vedere.

576bb5f70b50d

Prețul actualizat al lui Blackview Ultra Plus îl puteți afla de mai jos:

Blackview Ultra Plus Unboxing ( video by Mobilisiomo.ro)

eMAG: Smartwatch și brățări fitness Garmin la reducere cu până la -35%! (link de afiliat)