eMAG dă startul reducerilor din campania Revoluția Prețurilor; Galaxy S7 la 2.600 lei!

92354

Dis-de-dimineață cei de la eMAG au dat startul reducerilor din noua ediție Revoluția Prețurilor, campanie ce se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie. Ca de fiecare dată discount-urile sunt regăsite la mai toate produsele din oferta magazinului, și în mare parte pentru device-urile electronice cum este cazul smartphone-urilor, tabletelor și ceasurilor inteligente.

Printre telefoanele afișate în pagina promoției nu putem să nu îl zărim pe Samsung Galaxy S7, smartphone ce beneficiază de o reducere în valoare de 700 lei. Prețul acestui terminal ajunge astfel la suma de 2.600 lei – probabil cel mai bun preț practicat de către un retailer român în acest moment. După cum știți specificațiile sale includ un display QHD, 4 GB RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și un scanner de amprente.

Așa cum bănuiam, și Huawei P8 Lite primește o reducere odată cu această campanie, prețul său de comercializare fiind acum de 769 lei. Pe lângă accesoriile obișnuite regăsite în pachetul acestui device, vom primi totodată din partea eMAG și o baterie externă de 13.000 mAh, respectiv un capac spate de culoare auriu (cadouri în valoare de 178 lei).

Pentru a vedea intreaga listă a produselor ce beneficiază de reduceri în această perioadă accesati www.emag.ro

Spor la cumpărături!

Lasă un comentariu