eMAG dă startul reducerilor din campania Revoluția Prețurilor; Galaxy S7 la 2.600 lei!

92354

Dis-de-dimineață cei de la eMAG au dat startul reducerilor din noua ediție Revoluția Prețurilor, campanie ce se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie. Ca de fiecare dată discount-urile sunt regăsite la mai toate produsele din oferta magazinului, și în mare parte pentru device-urile electronice cum este cazul smartphone-urilor, tabletelor și ceasurilor inteligente.

Printre telefoanele afișate în pagina promoției nu putem să nu îl zărim pe Samsung Galaxy S7, smartphone ce beneficiază de o reducere în valoare de 700 lei. Prețul acestui terminal ajunge astfel la suma de 2.600 lei – probabil cel mai bun preț practicat de către un retailer român în acest moment. După cum știți specificațiile sale includ un display QHD, 4 GB RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și un scanner de amprente.

Așa cum bănuiam, și Huawei P8 Lite primește o reducere odată cu această campanie, prețul său de comercializare fiind acum de 769 lei. Pe lângă accesoriile obișnuite regăsite în pachetul acestui device, vom primi totodată din partea eMAG și o baterie externă de 13.000 mAh, respectiv un capac spate de culoare auriu (cadouri în valoare de 178 lei).

Pentru a vedea intreaga listă a produselor ce beneficiază de reduceri în această perioadă accesati www.emag.ro

Spor la cumpărături!

BlackView Ultra Plus este un phablet de 5.5 inch ce costă 749 lei; disponibil în România

Printre smartphone-urile BlackView comercializate pe plan local se numără și modelul Ultra Plus – un terminal ce se inspiră din design-ul phablet-ului iPhone 6s Plus. Avem de-a face cu un handset ce costă 749 lei și care ne aduce la pachet specificații.

blackviewultraplus

Pentru suma de 749 lei vom primi un handset cu display HD IPS de 5.5 inch, cu procesor quad-core MediaTek MT6735 și cu 2 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 16 GB spațiu intern de stocare, iar în cazul în care dorim mai mult, putem opta pentru un card microSD de până la 32 GB.

Telefonul beneficiază de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX164, de un senzor frontal de 5 megapixeli și de o baterie de 3180 mAh. Regăsim aici și suport dual-SIM, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date.

BlackView Ultra Plus poate fi găsit AICI, pe gri sau roz în funcție de preferințe.