Asus ZenFone 3 este lansat oficial; vine cu 4 GB RAM și cameră foto cu OIS (Video)

574be51d95d55

Show-ul Computex 2016 și-a deschis porțile dis-de-dimineață, și odată cu acesta a debutat și evenimentul taiwanezilor de la Asus ce au avut numeroase produse de prezentat. Vorbim despre noua gamă de terminale Asus ZenFone 3 ce include nici mai mult, nici mai puțin de 3 smartphone-uri ce aduc dotări cu adevărat interesante.

Primul model anunțat este Asus ZenFone 3, acesta putând fi considerată drept versiunea de bază. Ca specificații primim aici un display Super IPS+ LCD de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, un chip grafic Adreno 506 și un senzor foto principal Sony IMX298 de 16 megapixeli ce vine cu suport pentru înregistrare video la rezoluție FHD.

Acest senzor este însoțit de un telemetru laser pentru focalizare în doar 0.03 secunde, de un sistem de stabilizare optică și de funcția Super Photo prin care pot fi realizate fotografii la o calitate de 64 megapixeli. Pentru pasionații de captură selfie este adusă la pachet o cameră frontală de 8 megapixeli.

Telefonul beneficiază de un scanner de amprente, de o baterie de 3000 mAh, încărcarea urmând a fi realizată prin intermediul unui port USB Type-C 2.0. Cât despre design, Asus ZenFone 3 vine acum într-un corp unibody cu ramă metalică și suprafețe din sticlă 2.5D curbată spre margini. Avem un display ce ocupă un procent de 77% din suprafața frontală, și margini cu grosime de doar 2.1 mm.Asus ZenFone 3 (ZE552KL) - Fotografii oficiale: Asus ZenFone 3 (7).jpg

Asus ZenFone 3 (ZE552KL) va sosi în patru variante de culoare standard, printre acestea numărându-se negru, albastru, alb, și totodată auriu. Vor există și modele cu o textură ceva mai specială pentru panoul spate, acestea fiind denumite aqua, glaze, respectiv nebula. Aflați că versiunea de bază cu 3 GB RAM și 32 GB de stocare va costa doar 249 dolari.

Lasă un comentariu