Zilele IT&Mobile sunt din nou la eMAG în perioada 15 – 18 februarie

Mai multe detalii pe www.emag.ro
Din când în când cei de la eMAG organizează și evenimentul de shopping IT & Mobile, campanie ce include reduceri pentru cele mai în vogă produse din portofoliul magazinului. De astăzi și până pe data de 18 februarie retailerul ne-a pregătit o promoție similară a căror produse aflate în prim plan le vedeți mai jos.
 Zilele IT&Mobile sunt din nou la eMAG în perioada 15 - 18 februarie; iată ce ni s-a pregătit
Smartphone-ul cu cea mai atractivă reducere este Huawei P8, device cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon Kirin 930, 3 GB memorie RAM și cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Modelul de față este disponibil acum pentru suma de 1.619 lei, cel mai bun preț din țară de altfel.

În categoria tablete avem un preț bun pentru prima generație iPad Air, o tabletă cu grosime de 7.5 mm ce aduce un panou Retina de 9.7 inch (2048 x 1536 pixeli), un procesor Apple A7, 16 GB spațiu intern de stocare și difuzoare stereo. Cu reducerea de 15% aplicată aici, tableta costă acum 1.599 lei.

 

Idei de Valentine’s Day: 5 cadouri pentru EA, 5 cadouri pentru EL!

După ce ieri vă prezentam un articol cu sugestiile noastre în materie de smartphone-uri cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day, astăzi revenim cu un material mai consistent cu idei de cadouri pentru orice buget. În rândurile de mai jos veți regăsi o listă cu 5 produse interesante ce pot fi oferite pe 14 februarie.

Pentru EA:

Valentine’s Day, iedi cadouri pentru EA
Smartphone-ul este probabil device-ul pe care majoritatea dintre noi în luăm în calcul atunci când se pune problema unui cadou. Cum magazinele online abundă în astfel de oferte, nu va fi deloc greu să găsim un terminal numai bun de oferit persoanei dragi din viața noastră, cadou de care se va bucura cu siguranță.

Situat în categoria mid-range de preț, este și Xiaomi Mi 4c, telefon disponibil la un preț de aproximativ 1.300 lei în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul ales aici este unul compact, ușor de purtat în poșetă, dar și elegant grație carcasei de culoare roz ce iese în evidență. Device-ul nu duce lipsă nici de o cameră foto performantă, senzor ce promite ședințe foto reușite. Iată și alte produse pe care le-am putea oferi persoanei iubite:

Pentru EL:
Valentine’s Day, idei cadouri pentru EL
Cum publicul masculin este mereu în căutarea celor mai performante produse, credem că o tabletă poate fi un cadou de neprețuit. Un device ce ne atrage atenția prin specificațiile hardware, dar și prin design-ul oferit, este Samsung Galaxy Tab S2 în versiunea cu display de 9.7 inch (2048 x 1536 pixeli).

Acest produs promite din start o experiență multimedia fără cusur, fie că vorbim despre sesiuni întregi de gameplay sau de streaming a serialelor favorite prin intermediul Netflix. Desigur, lista de sugestii nu se oprește aici, ci continuă cu alte 4 device-uri la fel de interesante:

Aceste produse mai sus prezentate pot fi regăsite în acest moment pe site-ul eMAG.ro, retailer ce desfășoară și o campanie specială de reduceri. Așadar, mai aveți la dispoziție doar câteva zile pentru a alege cadoul potrivit pentru persoana iubită de lângă voi.