Allview a lansat V2 Viper i

Allview a anuntat recent aparitia unui nou telefon accesibil din seria Viper. Costa 500 de lei si vine cu un design tineresc.

v2 viper i

Are ecran IPS de 5 inch cu rezolutie HD, procesor quad core la 1.3 GHz, GPU Mali 400, Android 5.1 Lollipop si camera de 5MP plus camera de 2MP pe fata. Are 1GB de RAM, 16GB de stocare, slot microSD si baterie de 2000 mAh. Va fi disponibil din 10 decembrie.

ASUS ZenFone Selfie Review

ASUS ZenFone Selfie se încadrează într-o categorie de produse care are tot mai multe modele în ultima vreme: telefoanele selfie. Noi am testat versiunea ZD551KL a acestui terminal, lansată în luna august şi care se remarcă prin blitzul camerei frontale. Acest produs costă 1.149 lei la Quickmobile în versiunea de 16 GB şi 1.299 lei în varianta de 32 GB.
ASUS ZenFone Selfie Review
. Să trecem acum la design. ZenFone Selfie măsoară 10.8 mm în grosime, cântăreşte 170 de grame, deci are în mare aceeaşi greutate şi grosime ca ZenFone 2 Laser şi ZenFone 2. Şi spatele curbat e păstrat, iar la marginea muchiilor grosimea ajunge la 3.9 mm.
ASUS ZenFone Selfie, privit din spate

Carcasa e fabricată din plastic, iar aderența este bună. În ciuda faptului că avem de-a face cu un phablet aici, acest model e uşor de utilizat cu o singură mână. De remarcat şi că ZenFone Selfie e mai gros şi mai greu decât HTC Desire 820, care cântăreşte 155 de grame şi măsoară 7.7 mm în grosime. Telefonul vine pe negru, alb, roz, albastru, gri sau auriu, aceasta din urmă versiune fiind cea pe care o testăm noi.Este un device comod, cu muchii groase ale ecranului şi o construcţie solidă. În zona frontală regăsim camera selfie, difuzorul, blitzul dual LED, 3 butoane capacitive şi acel model circular de sub butoane, specific ASUS. În spate se află camera principală cu blitz dual LED şi telemetru laser, dar şi butoanele de volum, care răspund bine la apăsare, dar sunt zgomotoase. Tot aici găsim şi difuzorul, iar capacul spate e greu de înlăturat.

ASUS ZenFone Selfie din lateral

Sub ele există cele două slot-uri micro SIM, cel microSD şi bateria înlăturabila, iar difuzorul e mai mic decât îl face să pară grila să. Sus ZenFone Selfie include jackul audio, butonul Power cu feedback OK şi microfonul. Pe lateral nu avem elemente de design deosebite, iar jos exista încă un microfon şi portul microUSB.Per total smartphone-ul are un design solid, utilitar şi comod, singurele neajunsuri fiind butoanele zgomotoase şi capacul spate greu de înlăturat. Pentru design nota este de 8.7 din 10. Trecem la hardware, unde ZenFone Selfie pune la bătaie un display de 5.5 inch Full HD, cu protecţie Gorilla Glass 4 şi panou IPS, plus un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 615, cel întâlnit şi pe HTC Desire 820 şi ASUS ZenFone Laser.

Specificatii ASUS ZenFone Selfie

Primim şi GPU Adreno 405, 2 sau 3 GB RAM LPDDR3, 16 sau 32 GB stocare şi un slot microSD cu suport pentru până la 128 GB. În spate găsim camera de 13 MP cu blitz dual LED, iar în faţă o cameră de 13 MP cu acelaşi tip de blitz. Pe partea de conectivitate, următoarele opţiuni sunt disponibile: HSPA+, LTE cu viteza de download de 150 Mbps, GPS, Glonass, WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 şi două slot-uri SIM cu suport dual standby.Senzorii sunt aceştia: accelerometru, G Sensor, busolă digitală, giroscop, de proximitate, hall sensor şi de lumină ambientală. Pentru hardware nota este de 9.3 din 10. În ce priveşte bateria, ZenFone Selfie are o unitate Li-Po de 3000 mAh, care pe harţei asigura 255 de ore de funcţionare în standby sau 23.1 ore de convorbiri.

ASUS ZenFone Selfie, prețuri actualizate: